ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:1)ΣΤΟΝ AJAX O BULYKIN, 2)ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ BAYERN-LIORENTE,3)ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΜΟΝΤΟΛΙΒΟ,4)ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BEN ARFA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, 5)Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑΤ, 6)"ΧΥΛΟΠΙΤΑ" ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΕ ΑΝΖΙ, 7)"ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΙ ΔΡΑΚΟΙ", 8)"ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ"

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΜΟΝΤΟΛΙΒΟ


Κάτοικος Φλωρεντίας θα παραμένει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ρικάρντο Μοντολίβο, αφού ανανέωσε την συνεργασία του με την Φιορεντίνα. Ωστόσο, ο 26χρονος μέσος δεν έχει βάλει ακόμη την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα τον "δένει" στους "βιόλα" μέχρι το 2014, κάτι που πάντως θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.


Αξίζει να υπενθυμιστεί, πως η προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών είχε ισχύ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Φιορεντίνα θέλοντας να κρατήσει στο ρόστερ της τον παίκτη, τον προσέγγισε αρχικά μέσα στο καλοκαίρι, καταθέτοντας πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του. Παρ'όλα αυτά ο Ιταλός αμυντικός χαφ αρνήθηκε, με αποτέλεσμα οι διοικούντες το σύλλογο να του βάλουν "πωλητήριο".

Υπήρξαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του, αλλά η "χρυσή τομή" στις διαπραγματεύσεις δεν βρέθηκε με καμία. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας συναντήθηκαν ξανά με τον Μοντολίβο και κατέληξαν σε συμφωνία. Μοναδική διαφορά τις πρώτης πρότασης με την δεύτερη, είναι η ρήτρα του παίκτη, η οποία ορίστηκε στα 7 εκατομμύρια ευρώ, όσον αφορά τις ομάδες της Σεριε Α.

Ο Μοντολίβο ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 απο τις ακαδημίες της Αταλάντα, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τρία χρόνια αργότερα. Στις δύο σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 73 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 7 τέρματα. Το 2005 τον εντόπισε η Φιορεντίνα, η οποία πίστεψε στο ταλέντο του, κι αυτός την διακίωσε. Αυτό, καθώς αποτελεί πλέον τον ηγέτη της ομάδας, με 188 συμμετοχές και 13 γκολ στο ενεργητικό του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου