ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:1)ΣΤΟΝ AJAX O BULYKIN, 2)ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ BAYERN-LIORENTE,3)ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΜΟΝΤΟΛΙΒΟ,4)ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BEN ARFA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, 5)Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑΤ, 6)"ΧΥΛΟΠΙΤΑ" ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΕ ΑΝΖΙ, 7)"ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΙ ΔΡΑΚΟΙ", 8)"ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ"

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

"ΧΥΛΟΠΙΤΑ" ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΕ ΑΝΖΙ















Τι κι αν η Ανζί ήταν έτοιμη να τινάξει και πάλι την "μπάνκα" στον αέρα, για χάρη του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε όχι στα 25 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που του πρόσφεραν οι Ρώσοι, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έπειτα και απο την "βόμβα" με την μεταγραφή του Σαμουέλ Ετό, ο πρόεδρος του συλλόγου, Σουλειμάν Κερίμοφ, επιθυμούσε να δει στον πάγκο της ομάδας του και τον κατά πολλούς κορυφαίο προπονητή του πλανήτη.

Ωστόσο, ο 48χρονος τεχνικός, ο οποίος ενημερώθηκε απο τον εκπρόσωπο του για την -κατά τα άλλα- εξαιρετική οικονομικά πρόταση της Ανζί, δεν δελεάστηκε και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό, καθώς ο ίδιος έχει θέσει ως στόχο να κατακτήσει με τους "μερένχες" το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και το τρίτο προσωπικό του.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συμβόλαιο του Μουρίνιο με την "βασίλισσα" έχει ισχύ μέχρι το 2014, με βάση το οποίο λαμβάνει για κάθε χρόνο συνεργασίας 10 εκ. ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου