ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:1)ΣΤΟΝ AJAX O BULYKIN, 2)ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ BAYERN-LIORENTE,3)ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΜΟΝΤΟΛΙΒΟ,4)ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BEN ARFA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, 5)Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑΤ, 6)"ΧΥΛΟΠΙΤΑ" ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΕ ΑΝΖΙ, 7)"ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΙ ΔΡΑΚΟΙ", 8)"ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ"

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑΤ


Το ότι ο Φέλιξ Μάγκατ έχει έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα είναι γνωστό...τοις πάσι. Ωστόσο, με την κίνηση του να δημιουργήσει τιμοκατάλογο προστίμων για τους ποδοσφαιριστές του, ξεπέρασε ακόμη και τα...όρια της ιδιορρυθμίας.


Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Βόλφσμπουργκ όρισε κάποια συγκεκριμένα ποσά που θα πρέπει να πληρώσουν οι παίκτες του, σε περίπτωση που υποπέσουν σε κάποια από τις παραβάσεις που έχει καταγράψει στον κατάλογο του. Να σημειωθεί πως το παραπάνω ισχύει είτε σε αγώνες, είτε ακόμη και στις προπονήσεις του συλλόγου, για τους ''άτακτους'' επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του.

Έτσι, ο καθένας από τους τελευταίους, γνωρίζει πλέον πόσο βαθιά θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη, ώστε να πληρώσει για το "αμάρτημα" του. Για να καταλάβετε τι εννοούμε, αν ένας παίκτης κάνει δύο λάθος πάσες και ντριμπλάρει περισσότερο από το επιτρεπόμενο, θα πρέπει να πληρώσει συνολικά 2.500(!!!) ευρώ.

Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος του Μάγκατ

Λάθος στην τακτική: 10.000 ευρώ
Λάθος πάσα: 1000 ευρώ
Κατάχρηση ντρίμπλας: 500 ευρώ
Χρήση ακουστικών: 250 ευρώ
Για κάθε λεπτό καθυστέρησης: 100 ευρώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου