ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:1)ΣΤΟΝ AJAX O BULYKIN, 2)ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ BAYERN-LIORENTE,3)ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΜΟΝΤΟΛΙΒΟ,4)ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BEN ARFA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, 5)Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑΤ, 6)"ΧΥΛΟΠΙΤΑ" ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΕ ΑΝΖΙ, 7)"ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΙ ΔΡΑΚΟΙ", 8)"ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ"

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΟΡΤΙ Η ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ(HIGHLIGHTS)


Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε την Άουγκσμπουργκ η Λεβερκούζεν, σε παιχνίδι που έγινε στο SGL Arena του Άουγκσμπουργκ και άνοιξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι έκαναν το "λάθος'' να προηγηθούν μόλις στο 5' λεπτό της αναμέτρησης με τον Οσογκάι. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα και πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους νεοφώτιστους, ο Σαμ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τους φιλοξενούμενους. Απο ΄κει και πέρα άρχισε ένα επιθετικό "κρεσέντο" για την ομάδα του Ρόμπιν Ντατ, η οποία αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Κίσλινγκ στο 23'.


Στο δεύτερο μέρος οι "ασπιρίνες" συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και χτύπησαν ξανά με τον Σαμ στο 72'. Ωστόσο, το "μαρτύριο" της 'Αουγκσμπουργκ δεν είχε τελειώσει ακόμη, καθώς επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 79', ο Ντερτιγιόκ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4. Η Λεβερκούζεν με αυτή τη νίκη έφτασε τους 10 βαθμούς και πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Άουγκσμπουργκ να παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από πέντε αγώνες, που την βρίσκουν στην 16η θέση με δύο βαθμούς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου