ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:1)ΣΤΟΝ AJAX O BULYKIN, 2)ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ BAYERN-LIORENTE,3)ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΜΟΝΤΟΛΙΒΟ,4)ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BEN ARFA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, 5)Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑΤ, 6)"ΧΥΛΟΠΙΤΑ" ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΕ ΑΝΖΙ, 7)"ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟΙ ΔΡΑΚΟΙ", 8)"ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ"

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΗ ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ (HIGHLIGHTS)


Έπειτα από ένα φοβερό σε εξέλιξη παιχνίδι,Μίλαν και Λάτσιο αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2, στο ντέρμπι της πρεμιέρας του Καμπιονάτο. Οι ''λατσιάλι'' ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Μίροσλαβ Κλόζε στο 12', έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μάουρι και τρομερή ατομική ενέργεια του Γερμανού. Εννιά λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του έτερου νέου μεταγραφικού αποκτήματος στην επιθετική γραμμή των γαλάζιων και...γνώριμου μας, Τζιμπρίλ Σίσε, να χριστεί σκόρερ. Συγκεκριμένα, στο 21' και πάλι ο Μάουρι με μία σέντρα "αλφάδι" βρήκε τον Γάλλο στην καρδιά της άμυνας των "ροσονέρι", ο οποίος με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-2 για την ομάδα του.


Η απάντηση της Μίλαν ήταν άμεση, καθώς στο 29' ο Ακουιλάνι με μία εξαιρετική πάσα βρήκε τον Κασάνο, ο οποίος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ των φιλοξενούμενων και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζλάταν Ιμπραίμοβοτς, για το 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο δημιουργός του πρώτου τέρματος των πρωταθλητών, Αντόνιο Κασάνο,έγινε εκτελεστής. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ακουιλάνι και με μία άπιαστη κεφαλιά στη δεξιά γωνία του Μπιζάρι, έγραψε το 2-2. Στη συνέχεια η Μίλαν ήταν καλύτερη, είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη ακόμη και με μεγάλο σκορ, αλλά οι κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια της στοίχισαν, με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι το τέλος το 2-2.

Συνθέσεις

Μίλαν: Γκατούζο (20΄Φαν Μπόμελ), Ιμπραΐμοβιτς, Νέστα, Ακουιλάνι (68΄ Νοτσερίνο), Αμπάτε, Αμπροσίνι, Μπόατενγκ (75΄Πάτο), Αμπιάτι, Σίλβα, Αντονίνι, Κασάνο

Λάτσιο: Μπιζάρι, Ντίας, Ερνάνες (85΄ Ματουζάλεμ), Μάουρι (80΄Λούλιτς), Μπιάβα, Λεντέσμα, Κόνκο, Κλόζε (68΄Γκονζάλες), Μπρόκι, Ζάουρι, Σισέ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου